top of page
Segeltorp - Elektriker.jpeg

Elinstallationer

Söker du hjälp med elinstallationer hemma eller på kontoret? Hos oss på Segeltorp Elektriker har du en elfirma med certifierade elektriker och elinstallatörer som är redo att hjälpa dig med alla elarbeten och elinstallationer oavsett omfattning! Ring eller fyll i formuläret så hjälper vi dig!

Våra elektriker och elinstallatörer på Segeltorp Elektriker är redo att hjälpa dig med alla slag av elarbeten och elinstallationer, stora som små, för både privata kunder och företag.

Ta kontakt idag så ser vi till att det du behöver hjälp med blir löst vart du än befinner dig i Segeltorp.

 

Hos oss får du alltid hjälp av erfarna proffs som bistår dig med planering, projektering, inköp och installation, helt beroende på vad du behöver av oss. Dessutom kan vi hjälpa dig med felsökning eller besiktning om något inte riktigt är säkert för dig!

 

Ta kontakt med oss redan idag så ser vi till att inga frågetecken kvarstår, dessutom ser vi till att alla elinstallationer håller måttet för en hållbar framtid där både elsäkerhet och energieffektivitet är ett måste!

Elektriker i Segeltorp med omnejd!

Om elinstallationer

Precis som med allting finns det en del elinstallationer som du kan sköta själv, men det finns utöver dessa många fler där en certifierad elektriker krävs enligt lag. Försöker man utföra elinstallationer eller byten själv där det annars krävs en certifierad elektriker, riskerar man inte bara sitt eget liv utan också att stå utan försäkring om olyckan sker.

Därför är det alltid bäst att kolla av med ett seriöst elföretag som vet vilka regler som gäller och som kan utföra elarbetet om det krävs. Då kan du vara säker på att resultatet alltid blir fackmannamässigt utfört och helt försäkrat.

Därtill är det bra att veta följande, att idag finns det många olika lösningar med olika fördelar och möjligheter som du kanske inte är medveten om. Vänder du dig till oss på Segeltorp Elektriker så kommer vi gemensamt att hitta den perfekta lösningen till just dig, oavsett vilka förutsättningar och önskemål du har!

 

Vad du än väljer att göra vill vi att du ska veta att vi finns tillgängliga för dig på dina villkor och ser framemot att höra av dig när du beslutat hur du vill göra. PS: tveka inte att höra av dig om du har funderingar, skicka in ett formulär så hör vi av oss till dig!

elinstallation av vitvaror göteborg.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

Segeltorp Elektriker - Utmärkta Elinstallationer!

När vi är ute hos kunder kan vi ofta se hur oprofessionella elinstallatörer gjort sina arbeten, och ofta är det därifrån som fel eller problem kan uppstå. Med våra certifierade elektriker och elinstallatörer på Segeltorp Elektriker får du alltid högsta professionella kvalitet på alla elinstallationer. Om du har något du behöver ha gjort, kontakta oss som redan åtgärdar andras fel, så förhindrar vi att det blir något fel redan från början! Du kommer märka skillnaden! 

bottom of page